Conacul din filmul „The Godfather”, scos la vânzare pe un preţ de...nimic. În trecut valora cel puţin dublu

  • Conacul în care au fost filmate scene din "The Godfather” este scos la vânzare
  • Preţul proprietăţii din Beverly Hills este de 75 de milioane de euro
  • Construcţia datează din 1927 şi are 1,4 hectare, două piscine şi un teren de tenis
  • John Fitzgerald Kennedy şi soţia sa şi-au petrecut aici o parte din luna de miere
  • Beyoncé a filmat la conacul din Los Angeles videoclipul piesei "Black is King"
788 afișări
Imaginea articolului Conacul din filmul „The Godfather”, scos la vânzare pe un preţ de...nimic. În trecut valora cel puţin dublu

FOTO: Profimedia

Fanii filmului „The Godfather” sigur au remarcat conacul din Beverly Hills unde s-au filmat o parte din celebrele scene.

Proprietarul conacului este ameninţat cu falimentul, aşadar proprietatea este scoasă la vânzare pentru doar 89 de milioane de dolari. Locuinţa a fost platoul de filmare pentru mai multe producţii de-a lungul timpului. În plus, Beyonce s-a folosit de decorul fascinant pentru videoclipul piesei „Black is King” lansat în 2020.

Nu este prima dată când conacul ajunge pe piaţa imobiliară. În 2007 a fost scos la vânzare pentru 165 de milioane de dolari, apoi în 2016 pentru 195 de milioane de dolari. În prezent, preţul este impus de tribunal, iar de aici se explică diferţa dintre oferte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici