Concert dedicat medicilor la festivalul Classics for Pleasure de la Sibiu, care începe vineri

  • Festivalul Classics for Pleasure începe vineri la Sibiu.
  • În a doua zi a festivalului va avea loc în Piaţa Mare un concert dedicat curajului medicilor în perioada pandemiei.
541 afișări
Imaginea articolului Concert dedicat medicilor la festivalul Classics for Pleasure de la Sibiu, care începe vineri

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, festivalul va avea loc în perioada 16-18 iulie şi îi aşteaptă pe melomani cu 3 concerte de muzică clasică şi o expoziţie inedită.

Festivalul se va deschide în 16 Iulie cu un concert inedit în Piaţa Mare care va avea în program reorchestraţii ale celor mai cunoscute piese pop şi clasice din istoria muzicii.

În 17 Iulie melomanii vor fi răsfăţaţi cu un concert deosebit, dedicat „curajului extraordinar al medicilor care ne oferă oportunitatea de a reveni la o viaţă normală”. Închiderea festivalului va avea loc în 18 Iulie cu tradiţionalul concert Proms of Delight, care anul acesta va fi dedicat frumuseţii naturii şi importanţei protejării mediului înconjurător.

Vedetele festivalului de anul acesta vor fi Ion Bogdan Ştefănescu, Andreea Novac, Hector Lopez, Constantin Grigore, Iosif Ion Prunner, Aida Pascu, Ansamblul Violoncellissimo condus de Marin Cazacu, Orchestra Medicilor dr Ermil Nichifor şi Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.

Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Programul festivalului va fi următorul:

16 Iulie, ora 20.00, Piaţa Mare
Ode to Beauty
Ansamblul Violoncellissimo condus de Marin Cazacu

17 Iulie, ora 20.00, Piaţa Mare
Ode to Heroes
Orchestra Medicilor „dr. Ermil Nichifor”
Dirijor: Iosif Ion Prunner
Solişti: Aida Pascu, Ionuţ Pascu

18 Iulie, ora 20.00, Piaţa Mare
Ode to Nature – Proms of Delight
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Dirijor: Constantin Grigore
Invitat special - Ion Bogdan Ştefănescu
Solişti: Andreea Novac, Hector Lopez

16-18 Iulie 12.00 – 19.00, Piaţa Mare
Sibiu Art/Nature on Wheels
Expoziţie de artă vizuală

Organizatorii anunţă că în cadrul festivalului vor fi respectate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Astfel, perimetrul de desfăşurare a festivalului va fi delimitat cu garduri de protecţie, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanţă de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate, iar accesul publicului se va face în ordinea venirii, între orele 18.00 – 20.00. Purtarea măştii este obligatorie.

Spectatorii vor trebui să aibă dovada vaccinării sau a unui test PCR sau antigen negativ sau dovada trecerii prin COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici