Concerte în pandemie. Trupa americană de rock The Flaming Lips a folosit bule de plastic

  • Trupa americană de rock The Flaming Lips a venit cu un mod creativ de a susţine spectacole live în mijlocul pandemiei.
  • Spectatorii au fost aşezaţi în bule de plastic.
421 afișări
Imaginea articolului Concerte în pandemie. Trupa americană de rock The Flaming Lips a folosit bule de plastic

Sursa foto: Flaming Lips/Warner Music

Grupul a susţinut două concerte în weekend în Oklahoma, unde membrii publicului au dansat în timp ce erau în bule de plastic, scrie Reuters.

În anunţurile dinaintea spectacolului, fotograful şi cameramanul Nathan Poppe a postat pe Twitter fotografii cu spaţiul, spunând că există 100 de bule de plastic şi în fiecare încap maxim trei persoane.

Bulele au fost dotate cu difuzoare, ventilatoare, sticle de apă, prosoape şi bileţele cu mesajele: „Trebuie să merg la baie / E prea cald aici”, în aşa fel încât administratorii să îi ajute pe petrecăreţi.

Participanţii au fost nevoiţi să poarte măşti când erau în afara bulelor, dar în interior au putut renunţa la ele.

„Cred că suntem destul de norocoşi că fanilor The Flaming Lips le plac aventurile”, a declarat pentru BBC solistul Wayne Coyne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici