Concertul Angelei Gheorghiu de la Sala Palatului, reprogramat pentru 14 februarie

Concertul pe care soprana Angela Gheorghiu trebuia să îl susţină, pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru data de 14 februarie, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

2 afișări
Imaginea articolului Concertul Angelei Gheorghiu de la Sala Palatului, reprogramat pentru 14 februarie

Concertul Angelei Gheorghiu de la Sala Palatului, reprogramat pentru 14 februarie

Acestă amânare vine după ce concertul a fost iniţial programat pe 20 decembrie, şi apoi mutat pe data de 22 a lunii.

Potrivit organizatorilor concertului, această modificare a fost realizată la solicitarea partenerilor şi sponsorilor implicaţi în eveniment.

Pentru cei care au cumpărat bilete, dar nu pot participa la concertul reprogramat pe 14 februarie 2008, contravaloarea biletelor va fi returnată până la data de 20 decembrie a anului în curs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici