Concertul Limbii Române în Piaţa Universităţii

Un concert dedicat limbii române va avea loc vineri, între orele 16.00 şi 22.00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pe esplanada din faţa Teatrului Naţional, la eveniment urmând să participe trupe precum Altar, Travka şi Bucium.

2 afișări
Imaginea articolului Concertul Limbii Române în Piaţa Universităţii

Concertul Limbii Române în Piaţa Universităţii

Potrivit organizatorilor, Asociaţia 21 Decembrie 1989, Consiliul Mondial Român şi Grupul de acţiune Noii Golani, evenimentul se află în Capitală la cea de-a doua ediţie, însă sărbătoarea are în spate o mai mare însemnătate, precum şi o lungă tradiţie, la Chişinău.

Pe parcursul celor şase ore de concert vor cânta zece trupe: Altar, Veritasaga, Travka, Nimeni Altu', Brugner, Bucium, Dagga, Huliganii, sek93 şi Katana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici