Contract de aproape 2 milioane de lei pe trei ani, pentru Festivalul "Bucureştii lui Caragiale"

Firma Teodor Travel SRL a câştigat licitaţia organizată de Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic Bucureşti pentru organizarea, timp de trei ani, a Festivalului "Bucureştii lui Caragiale", valoarea contractului fiind de aproape 2 milioane de lei.

215 afișări
Imaginea articolului Contract de aproape 2 milioane de lei pe trei ani, pentru Festivalul "Bucureştii lui Caragiale"

Contract de aproape 2 milioane de lei pe trei ani, pentru Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" (Imagine: Diana Zaharia/Mediafax Foto)

Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic a organizat, în 25 mai, o licitaţie deschisă pentru contractarea unui operator economic care să se ocupe de organizarea Festivalului "Bucureştii lui Caragiale".

"Licitaţia a fost câştigată de societatea Teodor Travel SRL, valoarea acordului cadru fiind de 1.980.000 de lei fără TVA, fondurile fiind alocate din bugetul local", au declarat joi, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii municipalităţii.

Potrivit sursei citate, contractul a fost atribuit, pe o perioadă de trei ani, operatorului economic care a oferit preţul cel mai scăzut, urmând să fie încheiate, anual, contracte subsecvente, fiecare cu o valoare maximă de 660.000 de lei fără TVA.

Conform datelor înregistrate la Registrul Comerţului, societatea Teodor Travel SRL a fost înfiinţată în 2008 şi are un asociat unic, pe Oana Alina Dănilă. Aceasta a candidat pe listele PNŢCD la poziţia 29 pentru alegerile europarlamentare.

Reprezentanţii Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic au mai precizat că au organizat ediţiile din 2012 şi 2013 ale festivalului, alături de importante instituţii de cultură din Bucureşti, promovând astfel Capitala ca oraş al turismului cultural.

"Se doreşte continuarea festivalului, anual, fapt ce presupune desfăşurarea zilnică de spectacole în aer liber, pe perioada sezonului estival, în vederea promovării Bucureştiului ca oraş cultural. Se intentionează ca această manifestare să devină o tradiţie şi un mijloc de participare a publicului larg la spectacole, iar festivalul 'Bucureştii lui Caragiale' să intre în agenda europeană de manifestări culturale anuale", a mai arătat sursa citată.

Potrivit acordului cadru, în cadrul unui singur contract subsecvent vor fi organizate minim 100 de reprezentaţii artistice şi maxim 270 de reprezentaţii artistice.

Reprezentanţii Administraţiei Monumentelor şi Patrimoniului Turistic au mai spus a treia ediţie a Festivalului "Bucureştii lui Caragiale" va fi organizată în perioada 28 iunie - 15 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici