Cristi Corobană este consilierul lui Alexandru Lăzescu pe probleme legate de platforma web

Cristian Corobană este, începând de luna aceasta, consilierul pentru strategii de dezvoltare a platformei web şi multimedia al lui Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al TVR, informează un comunicat al televiziunii publice.

94 afișări

"Sper ca experienţa şi pregătirea mea să contribuie la dezvoltarea serviciilor TVR de distribuţie şi transmisie pe internet a programelor live şi on demand", a declarat Cristi Corobană. "Mă voi mai ocupa, de asemenea, de eficientizarea serviciilor de transmisiuni şi telecomunicaţii, de strategiile new media, digitalizarea arhivei, precum şi de implementarea unor noi sisteme de managementul performanţei", a mai spus el.

Cristi Corobană are peste 20 de ani de experienţă în telecomunicaţii, broadcasting, media şi consultanţă în management. A lucrat la Harris Broadcasting (1999 - 2006), unde a contribuit la modernizarea infrastructurii de transmisie radio şi televiziune, pentru Radiocom SA, Mobilrom (actual Orange) şi Ericsson România. Din 2006 până în prezent, el a lucrat pentru Romtelecom, unde s-a ocupat de lansarea platformelor Pay TV pe satelit, Dolce şi IPTV.

Cristi Corobană, în vârstă de 43 de ani, are un MBA (Master of Business Administration) la Universitatea din Viena şi a absolvit, în 1992, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din Iaşi.

Pe 29 iunie 2010, Alexandru Lăzescu l-a înlocuit pe Alexandru Sassu în funcţia de preşedinte-director general al TVR, după ce a fost avizat favorabil de Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici