Cristina Jacob spune despre noul ei film în engleză: “Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

Pe 14 februarie apare “The Perfect Escape”, noul film regizat de Cristina Jacob, care prezintă 4 cupluri ce îşi redescoperă relaţia într-o cabană izolată la munte.

213 afișări
Imaginea articolului Cristina Jacob spune despre noul ei film în engleză: “Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

Vizionează trailer-ul aici:

Deşi este un film românesc, “The Perfect Escape” este în limba engleză pentru a putea fi urmărit şi de publicul internaţional, pe care Cristina Jacob l-a atras încă din 2019 cu “Oh, Ramona”, primul şi singurul film din România distribuit la nivel global de Netflix în 190 ţări şi dublat în 33 de limbi.  Mai mult, toate producţiile Cristinei Jacob se regăsesc pe platforma Netflix şi pot fi văzute de publicul internaţional.

Despre decizia de a continua cu realizarea producţiilor cinematografice în limba engleză, Cristina Jacob spune: 

“Publicul cere producţii tot mai sofisticate, iar calitatea costă. Ca să poţi amortiza investiţia, ai nevoie de acces rapid la o piaţă globală, nu doar naţională. În România publicul a început recent să prindă curaj să vadă film românesc şi să-şi susţină propria industrie cinematografică. Doar atât timp cât vom veni în număr din ce în ce mai mare în sala de cinema vom reuşi să vorbim de finanţare suficientă pentru producţii complexe la standardul de valoare cerut de producţiile internaţionale. 

Filmele româneşti au cucerit deja Occidentul la festivaluri, e momentul să circule şi filmele noastre comerciale. Spectatorii străini află că suntem de fapt un popor care ştie să râdă şi să te facă să râzi. Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente şi relaţii în care ne regăsim cu toţii. Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”.

 “The Perfect Escape” este o comedie romantică, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greşeli sau false aşteptări, dar şi cu noi ispite şi provocări.

Biletele pentru “The Perfect Escape” se găsesc aici: https://www.cinemacity.ro/films/the-perfect-escape/5532s2r

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici