Cum îşi sărbătoreşte Tudor Gheorghe onomastica şi ce spectacol îi pregăteşte lui Caragiale

Artistul Tudor Gheorghe, care sărbătoreşte luni onomastica de Sfântul Gheorghe, a declarat pentru MEDIAFAX că petrece "ca orice creştin normal, în familie", însă în acelaşi timp munceşte, pregătind un spectacol dedicat lui I. L. Caragiale.

252 afișări
Imaginea articolului Cum îşi sărbătoreşte Tudor Gheorghe onomastica şi ce spectacol îi pregăteşte lui Caragiale

Tudor Gheorghe (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Artistul spune că preferă să petreacă ziua numelui său în mod discret. "Petrec ca orice creştin normal, în familie, cu cei dragi şi prietenii", a declarat pentru MEDIAFAX Tudor Gheorghe.

În acelaşi timp, artistul pregăteşte un nou spectacol, pentru această toamnă. "Este anul Caragiale şi va fi un spectacol pe versurile lui Caragiale. Va fi un spectacol dedicat lui Caragiale. Caragiale este contemporanul nostru", a spus Tudor Gheorghe, care nu a dezvăluit mai multe lucruri despre spectacolul care va fi pus în scenă în luna octombrie.

Peste 920.000 de români îşi sărbătoresc onomastica luni, cu ocazia Sfântului Gheorghe (23 aprilie), potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici