Dan Voiculescu va realiza un reality-show după alegerile prezidenţiale

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, anunţă pe blogul său - http://www.danvoiculescu.net/blog/ - că, după alegerile prezidenţiale din această toamnă, va avea propriul reality-show la un post de televiziune, dar nu precizează numele acestuia.

18 afișări
Imaginea articolului Dan Voiculescu va realiza un reality-show după alegerile prezidenţiale

Dan Voiculescu va realiza un reality-show după alegerile prezidenţiale (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"E limpede. Reality-show-ul cu mogul, afaceri şi tineri se face. După prezidenţiale. Altfel, ideea - care e una curată - s-ar pierde în zgomotul de fond al supăraţilor de profesie: «ştim noi că-i faci campanie lui Geoană…»", scrie Voiculescu pe blog.

Totodată, acesta spune că a discutat deja cu "un director de televiziune" pentru ora de difuzare a emisiunii. "Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime time onorabil. Aştept să-şi facă socotelile. Sper să găsească un interval «provocator» - să bat «Tănase şi Dinescu» (difuzată de postul de televiziune Realitatea TV, n.r.) la audienţă sau ceva de gen", mai scrie Voiculescu.

Acesta mai precizează că a ales şi numele emisiunii, dar nu îl face public decât după ce îl înregistrează la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). "Am convins să intre în joc o super-echipă de realizatori. Am ales şi numele, dar până nu se rezolvă OSIM-ul - tac chitic", scrie el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici