De la 1 martie intră în vigoare noile plăţi pentru deţinătorii de domenii „.ro”

Începând cu 1 martie 2018, deţinătorii de domenii „.ro” vor putea să achite contravaloarea serviciului de mentenanţă pentru perioada dorită, de minim un an şi maxim 10 ani, tariful practicat de registrul de domenii „.ro” fiind de 6 euro pe an, fără TVA.

673 afișări
Imaginea articolului De la 1 martie intră în vigoare noile plăţi pentru deţinătorii de domenii „.ro”

Valoarea tarifului a fost stabilită la nivelul pieţei europene din domeniu, ajustată la veniturile şi la puterea de cumpărare a românilor. Tariful practicat de către registrarul ICI Bucureşti va fi de 12 euro pe an, plus TVA, potrivit RoTLD.

Data de expirare a domeniilor .ro se va calcula ţinând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici