Descoperă.ro îşi invită utilizatorii în lumea suspansului

Descoperă.ro, în colaborare cu Editura Nemira, îşi invită userii, în perioada 11 iunie - 6 august, să ia parte la seria de articole cu numele "Vinerea suspansului cu Stephen King".

248 afișări
Imaginea articolului Descoperă.ro îşi invită utilizatorii în lumea suspansului

Descoperă.ro îşi invită utilizatorii în lumea suspansului

Timp de opt săptămâni, pasionaţii genului horror sunt invitaţi, în fiecare vineri, să facă o incursiune în universul cărţilor lui Stephen King. Cei care intră pe descoperă.ro, citesc articolul zilei şi răspund la o întrebare, au şansa să câştige o amplă colecţie de volume, pusă la dispoziţie de Editura Nemira.

În fiecare săptămână, trei participanţi vor fi desemnaţi câştigători şi recompensaţi cu cele mai bune romane ale faimosului scriitor, printre care: "Shining", "Apocalipsa", "Oraşul bântuit" sau "Dolores Claiborne".

Intrând zilnic pe site-ul www.descopera.ro, internauţii pot să descopere frânturile de realitate, temerile colective, psihozele şi fenomenele bizare din viaţa de zi cu zi care au inspirat opera celebrului scriitor american. Iubitorii genului vor putea citi o serie de articole despre cazuri reale care au bântuit o lume întreagă în secolul XX şi cum acestea au fost reinterpretate în genul horror de către autor.

Stephen King este celebru pentru romanele sale horror, acestea fiind ecranizate aproape în totalitate. Stephen King a doborât toate recordurile de vânzări şi a primit numeroase premii, printre care şi prestigioasa Medalie pentru Contribuţii Deosebite în Domeniul Literaturii Americane, oferită de National Book Foundation.

Site-ul Descoperă.ro a fost lansat în noiembrie 2007 şi face parte din portofoliul de site-uri gestionate de MediaPro Interactiv. Sub slogan-ul "Descoperă! E lumea ta!", site-ul oferă utilizatorilor hărţi interactive, jurnale de călătorie şi materiale foto si video, informaţii complexe din domenii diverse: cultură, natură, ştiinţă, sport, travelling etc. www.descopera.ro propune utilizatorilor un mod interactiv de a se raporta la informaţie devenind din cititori comentatori sau chiar jurnalişti ai propriilor articole.

Apropo Media SRL acţionează pe piaţa de publicitate online în dublă calitate: ca publisher online lansând sau relansând proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia şi Mediafax, cât şi ca broker de publicitate online cu un portofoliu de peste 30 de site-uri ce acoperă cele mai importante segmente de public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici