"Die Hard 6", în pregătire la Hollywood: Bruce Willis, dorit din nou în rolul principal

"Die Hard 6", al şaselea film din seria cinematografică "Greu de ucis", a intrat în etapa de preproducţie, la Hollywood, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter.

745 afișări
Imaginea articolului "Die Hard 6", în pregătire la Hollywood: Bruce Willis, dorit din nou în rolul principal

Al şaselea film din seria "Die Hard", în pregătire la Hollywood

Această franciză cinematografică de succes, al cărei personaj central este curajosul poliţist newyorkez John McClane, va continua cu un al şaselea film, ce va fi produs de studioul Fox. Cineastul Len Wiseman, care a regizat "Greu de ucis 4/ Live Free Or Die Hard", şi producătorul Lorenzo di Bonaventura vor colabora la noul proiect cinematografic.

Noul film nu are deocamdată un scenarist, însă, potrivit presei de specialitate, "Die Hard 6" va fi un "prequel" - film a cărui acţiune precede evenimentele relatate în seria originală. Cu o acţiune plasată în 1979, noul film va prezenta felul în care curajosul şi ingeniosul John McClane a devenit poliţistul atât de iubit de spectatori.

Producătorii de la Hollywood vor ca Bruce Willis să joace încă o dată rolul poliţistului John McClane, iar un alt actor va interpreta o versiune mai tânără a aceluiaşi personaj.

Franciza "Die Hard/ Greu de ucis", al cărei prim film a fost lansat în 1988, a obţiunut încasări de peste 1,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Cel mai recent film din serie, "Şi mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard", lansat pe marile ecrane în 2013, a obţinut încasări de 304,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici