Digi Sport va transmite în exclusivitate turneul de tenis de la Wimbledon

Digi Sport va transmite în exclusivitate, în perioada 23 iunie - 6 iulie, turneul de tenis de la Wimbledon, unde România va fi reprezentată, printre alţii, de Simona Halep, Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Victor Hănescu, potrivit unui comunicat.

756 afișări
Imaginea articolului Digi Sport va transmite în exclusivitate turneul de tenis de la Wimbledon

Digi Sport va transmite în exclusivitate turneul de tenis de la Wimbledon (Imagine: www.wimbledon.com)

Turneul de tenis de la Wimbledon este cel mai vechi şi cel mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Şlem şi singurul dintre ele care se desfăşoară pe aceeaşi suprafaţă ca la început, pe iarbă.

Turneul este găzduit de All England Lawn Tennis and Croquet Club din Londra şi este al treilea ca ordine pe parcursul anului, după Australian Open şi Roland Garros.

România va fi reprezentată anul acesta, printre alţii, de Simona Halep, cap de serie numărul 3 la turneul de la Wimbledon, de Sorana Cîrstea, ocupanta locului 29 pe lista capilor de serie, de Horia Tecău, locul 25 ATP la dublu, şi de Victor Hănescu, locul 103 ATP în turneul de simplu.

Favorita turneului de la Wimbledon este americanca Serena Williams, numărul unu mondial, urmată de chinezoaica Li Na, numărul 2 în clasamentul WTA, şi de Simona Halep, numărul 3. Rusoaica Maria Şarapova, care a învins-o pe Simona Halep în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, este cap de serie numărul 5.

În prima săptămână a competiţiei, transmisiunile vor începe la ora 13:30 şi vor fi difuzate în paralel la Digi Sport 1 şi Digi Sport 2, iar rezumatele meciurilor vor putea fi urmărite din 24 iunie, zilnic, de la 12:30, pe Digi Sport 2. Meciurile de tenis de la Wimbledon vor fi comentate de Andrei Pavel, Adrian Cruciat, Silviu Zancu, Radu Abramescu, Cristi Mîndru, Dan Ştefanescu şi Ionuţ Angheluţă.

Totodată, potrivit comunicatului, emisiunea "Aşii tenisului", moderată de George Dobre şi difuzată la Digi Sport 1, va avea ediţii speciale dedicate turneului de la Wimbledon.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici