Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, ASE, Dacia Piteşti şi Pro Tv, printre premiaţii Galei ZF 10 ani

În cadrul Galei a fost oferit şi premiul "Românul din străinătate", pentru cel mai mare investitor în România, acordat românilor de dincolo de graniţele ţării.

44 afișări
Imaginea articolului Dinu Patriciu, Ion Ţiriac, Dan Şucu, ASE, Dacia Piteşti şi Pro Tv, printre premiaţii Galei ZF 10 ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, Hostiuc l-a invitat pe scenă pe Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, precizând că acesta a purtat noroc ziarului.

"Sper să vă port noroc încă o perioadă de timp", a precizat Mugur Isărescu în deschiderea discursului său.

"Este o deosebită plăcere să particip astăzi la această frumoasă aniversare a Ziarului Financiar. Deceniul de existenţă a ziarului coincide cu o perioadă tumultoasă şi fructuoasă a României", a mai spus guvernatorul BNR, care a vorbit, ulterior, despre evoluţia financiară a României din ultimii 10 ani, dar şi despre rolul presei de specialitate în educarea publicului.

"Alături de dumneavoastră am mare încredere în viitorul României", şi-a încheiat Isărescu discursul, urând Ziarului Financiar "succes şi profesionalism în abordarea tematicii economice".

În cadrul Galei ZF 10 ani, Ziarul Financiar a lansat, totodată, cea de-a treia ediţie a catalogului "Top 100 cele mai valoroase companii din România".

Prezent pe scenă pentru a anunţa lansarea, Sorin Pâslaru, redactor-şef al ZF, a urat "La mulţi ani" cotidianului, precizând că Ziarul Financiar este un "reper al ultimilor 10 ani în presa românească şi sperăm, că şi în economia României".

De asemenea, au fost acordate premii primelor cinci companii prezente în catalogul realizat de Ziarul Financiar. Astfel, pe locul 1 se situează Petrom, companie urmată în top de Orange, Vodafone, Romgaz şi Hidroelectrica.

În cadrul Galei, Cosmina Noaghea, director de publishing al PubliMedia Internaţional, a înmânat un premiu de loialitate pentru cel mai vechi cititor de ZF, adjudecat de Lucian Groza, reprezentant al Romanian International Bank.

"Vă mulţumesc pentru că, în calitate de cititori şi furnizori de surse şi analize, aţi contribuit la succesul Ziarului Financiar", a declarat Noaghea, precizând că ZF este "rezultatul unei viziuni, care, în 1998, era considerată inconştientă, dar s-a dovedit a fi doar viziune şi curaj".

"Una dintre cele mai importante calităţi ale colegilor mei de la Ziarul Financiar este încercarea de a înţelege cititorii şi un respect deosebit faţă de lumea de business", a conchis Noaghea.

Gala ZF 10 ani a fost prezentată de Amalia Enache şi Cristian Leonte.

Gala s-a desfăşurat sub tema "Oameni, branduri, companii şi instituţii care au marcat România ultimilor 10 ani", cei mai puternici dintre reprezentanţii elitei business-ului românesc fiind recompensaţi cu "Premiile Speciale ZF 10 ani".

Prima ediţie a Ziarului Financiar a apărut pe 16 noiembrie 1998 şi, timp de 10 ani, publicaţia a descris cele mai importante evenimente pentru mediul de afaceri.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici