Directorul executiv al Festivalului Enescu a primit distincţia şi trofeul Ministerului Culturii

Ministra Culturii, Raluca Turcan, i-a oferit lui Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”, Distincţia de Excelenţă şi Trofeul Ministerului Culturii.

183 afișări
Imaginea articolului Directorul executiv al Festivalului Enescu a primit distincţia şi trofeul Ministerului Culturii

Sursa foto: Facebook/Raluca Turcan

Momentul festiv a avut loc în conferinţa de presă din debutul celei de-a XXVI-a ediţii a prestigioasei manifestări culturale.

Pianist şi profesor de muzică, Mihai Constantinescu s-a ocupat timp de 30 de ani de Festivalul „George Enescu”, punându-l pe noi coordonate şi aducându-l la grandoarea pe care o are acum. În ultimii 27 de ani, a condus agenţia Artexim, pe care a plasat-o pe harta internaţională a instituţiilor de impresariat cu credibilitate. În scurt timp şi cu resurse financiare şi umane limitate, Mihai Constantinescu a adus la Bucureşti nume mari ale muzicii clasice şi unele dintre cele mai mari orchestre ale lumii.

Un număr de 13 ediţii ale Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu” au fost organizate sub conducerea sa la Artexim, stabilind un standard al profesiei greu de egalat. Mihai Constantinescu a preferat întotdeauna discreţia şi modestia, deşi din spatele cortinei el era curatorul tuturor succeselor şi reuşitelor acestui festival.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici