Disney va plăti daune de 269,2 milioane de dolari creatorilor emisiunii "Vrei să fii miliardar? "

Creatorii emisiunii TV "Vrei să fii miliardar?" vor primi daune în valoare de 269,2 milioane de dolari deoarece nu au primit o cotă corectă din încasările realizate de compania Walt Disney de pe urma acestui joc televizat de succes, potrivit deciziei unui tribunal american.

60 afișări
Imaginea articolului Disney va plăti daune de 269,2 milioane de dolari creatorilor emisiunii "Vrei să fii miliardar? "

Disney va plăti daune de 269,2 milioane de dolari creatorilor emisiunii "Vrei să fii miliardar? "

Potrivit accesshollywood.com, decizia de miercuri a tribunalului din Riverside, o localitate din apropiere de Los Angeles, reprezintă o adevărată victorie pentru compania Celador International, cu sediul în Londra, creatoarea îndrăgitei emisiuni de televiziune.

Avocaţii companiei Celador International i-au acuzat pe contabilii de la Hollywood şi au contestat o serie de contracte semnate de mai multe companii din grupul Disney, care pretindeau că emisiunea "Vrei să fii miliardar?" înregistrează pierderi.

Compania britanică a cerut plata unor daune de 395 de milioane de dolari.

Reprezentanţii companiei Disney au redactat imediat o declaraţie în care au anunţat că vor face apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici