Doi fraţi ai lui Michael Jackson, daţi în judecată pentru o datorie de 300.000 de dolari

Janet şi Randy Jackson, cei mai tineri fraţi ai lui Michael Jackson, au fost daţi în judecată de Danny O'Donovan, fostul manager al turneului pe care cei doi l-au susţinut în 2017 şi 2018, iar acesta le cere plata unei datorii de 300.000 de dolari, potrivit tmz.com.

548 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi ai lui Michael Jackson, daţi în judecată pentru o datorie de 300.000 de dolari

Doi fraţi ai lui Michael Jackson, daţi în judecată pentru o datorie de 300.000 de dolari

Fostul manager al turneului întreprins de Janet şi Randy Jackson, Danny O´Donovan, susţine că cei doi nu l-au plătit pentru perioada petrecută în slujba lor.

O'Donovan a depus o plângere, la o instanţă din Los Angeles, potrivit căreia Janet şi Randy Jackson l-au angajat în 2016 ca manager al turneului State of the World.

Reclamantul susţine că muzicienii au fost de acord să îi plătească un salariu de 25.000 de dolari pe lună. Potrivit documentelor depuse în instanţă, O'Donovan ar fi fost plătit conform înţelegerii doar în primele cinci din cele 17 luni în care a lucrat pentru cei doi.

O'Donovan solicită plata sumei de 300.000 de dolari pentru ultimele 12 luni ale angajamentului său.

Randy, născut în 1966, şi Janet Jackson, născută în 1961, sunt cei mai tineri membri ai familiei Jackson. Janet şi regretatul său frate, Michael, decedat în 2009, sunt cei mai cunoscuţi copii ai familiei care a lansat formaţiile Jackson Five şi The Jacksons.

Turneul State of the World a debutat în septembrie 2017 şi a inclus 75 de concerte în Statele Unite ale Americii şi în Canada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici