Două premiere, sâmbătă, la Teatrul Metropolis

Spectacolele "Zaruri şi cărţi", în regia lui Florin Piersic Jr., şi "Cum m-am lăsat", de Bogdan Muntean, cu Anca Sigartău în distribuţie, vor avea premiera sâmbătă, la Teatrul Metropolis, în cadrul programului "Nopţi în teatru".

27 afișări
Imaginea articolului Două premiere, sâmbătă, la Teatrul Metropolis

Două premiere, sâmbătă, la Teatrul Metropolis (teatrulmetropolis.ro)

După un text de Sam Henry Kass, tradus de Florin Piersic Jr, spectacolul "Zaruri şi cărţi" poate fi descris şi ca o lecţie de management pentru şefii mici care îşi chinuiesc angajaţii imbecili, dar optimişti. În cazul de faţă, subordonatul nu se dă bătut. Din distribuţie fac parte Florin Piersic Jr. şi Petre Fumuru.

Spectacolul va fi urmat, la ora 21.00, de "Cum m-am lăsat", după o idee de Hannes Stein. Din distribuţie fac parte Anca Sigartău şi 1-Q Sapro. Deşi jucat de doi artişti diferiţi, spectacolul demonstrează că, indiferent de modalitatea de exprimare, arta este o dorinţă de a zgudui societatea de nepăsare.

Cele două spectacole fac parte din programul "Nopţi în teatru", care prezintă două spectacole în aceeaşi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici