Emisia OTV va fi întreruptă joi, între orele 18-21

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, suspendarea emisiei OTV pentru trei ore, ca urmare a emisiunii "Dan Diaconescu direct", difuzată pe 23 septembrie, decizia urmând să fie pusă în aplicare joi, între orele 18-21, şi nu miercuri, cum fusese anunţat iniţial.

2 afișări
Imaginea articolului Emisia OTV va fi întreruptă joi, între orele 18-21

Emisia OTV va fi întreruptă joi, între orele 18-21

Decizia CNA a fost luată în baza articolelor 5, 10 şi 11, membrii Consiliului ţinând cont că postul de televiziune a mai avut două amenzi şi zece minute de suspendare a emisiei pentru aceleaşi abateri de la legislaţia privind audiovizualul.

Astfel, emisia va fi întreruptă joi, între orele 18-21.

În emisiunea "Dan Diaconescu direct", din 23 septembrie, a fost adus în platou un copil de şase ani şi chestionat cu privire la dispariţia mamei sale. Copilul a venit în emisiune însoţit de tatăl său.

Potrivit lui Atilla Gasparik, vicepreşedintele CNA, este intrerzisă aducerea în emisiune a unui copil cu o vârstă sub 14 ani pentru a-l intervieva despre evenimente dramatice din familie. Totodată, CNA a considerat că postul de televiziune nu a protejat copilul de eventuale traume psihice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici