EUROPAfest 2011, între 7 şi 13 mai, la Bucureşti

Ediţia din 2011 a EUROPAfest, unul dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale internaţionale care se desfăşoară în Bucureşti, dedicat muzicii blues, jazz, pop, clasică, se va desfăşura între 7 şi 13 mai, informează organizatorii.

47 afișări
Imaginea articolului EUROPAfest 2011, între 7 şi 13 mai, la Bucureşti

EUROPAfest 2011, între 7 şi 13 mai, la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De 18 ani, EUROPAfest celebrează spiritul european prin muzică şi reprezintă cu succes România pe scena marilor festivaluri internaţionale.

Potrivit organizatorilor, jmEvents, la eveniment vor participa circa 300 de muzicieni din 45 ţări, iar numele acestora vor fi anunţate ulterior.

EUROPAfest aduce la ediţia din acest an concerte de blues, jazz şi pop, cu nume cunoscute ale scenei mondiale. Evenimentul cuprinde secţiunile următoare: Bucharest International Jazz Competition - care îi reuneşte anual pe noii reprezentanţi ai generaţiei de jazz din toată lumea -, Jeunesses International Music Competition - dedicat iubitorilor muzicii clasice, în acest an prezentând o competiţie la flaut, la care s-au înscris 145 de muzicieni din 40 de ţări - şi Gala EUROPAfest, care se va desfăşura într-o atmosferă de celebrare a celor mai buni muzicieni din festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici