EUROPAfest 2012 se va desfăşura între 4 şi 19 mai, la Bucureşti

Ediţia din 2012 a EUROPAfest, unul dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale internaţionale care se desfăşoară în Bucureşti, dedicat muzicii blues, jazz, pop, clasică, se va desfăşura între 4 şi 19 mai, informează organizatorii, jmEvents.

163 afișări
Imaginea articolului EUROPAfest 2012 se va desfăşura între 4 şi 19 mai, la Bucureşti

EUROPAfest 2012 se va desfăşura între 4 şi 19 mai, la Bucureşti (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

EUROPAfest 2012 va reuni peste 300 de muzicieni din 40 ţări, muzică live şi atmosferă.

În cadrul ediţiei din acest an a EUROPAfest se va desfăşura Bucharest International Jazz Competition 2012, o initiaţivă singulară în peisajul jazzului profesionist din România, fiind cotat între primele trei concursuri de jazz din Europa.

Un alt eveniment care va fi inclus în EUROPAfest este Jeunesses International Music Competition 2012, unul dintre cele mai importante concursuri de muzică clasică din regiune, care se află în acest an la a XIX-a ediţie. Jeunesses International Music Competition 2012 va fi o competiţie dedicată viorii şi înregistrează un număr record de muzicieni înscrişi: 140 de violonişti din 38 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici