Facebook nu va dura mai mult de 10 ani

Cum totul în această viaţă este ciclic, la fel se va întâmpla şi cu Facebook. În cel mult zece ani de acum încolo, Facebook va dispărea, locul fiindu-i luat de alte elemente New Media, potrivit Stirileprotv.ro.

817 afișări
Imaginea articolului Facebook nu va dura mai mult de 10 ani

Facebook nu va dura mai mult de 10 ani

Afirmaţiile au fost făcute de Bruce Sterling, un scriitor specializat în domeniul SF cyber-punk. Potrivit acestuia, în maxim zece ani, Facebook va dispărea de pe piaţă, sau însemnătatea reţelei va fi mult diminuată. "Uitaţi-vă de exemplu la MySpace. În doar un an, 70% din valoarea sa s-a pierdut. Aşa că salvaţi-vă pozele, amintirile, iar prietenii pe care îi aveţi pe pagina Facebook să-i aveţi şi în viaţa reală", a declarat Bruce Sterling.

Citeşte mai multe pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici