Festival Studenţesc de Teatru al Absurdului, de vineri până duminică, la Bucureşti

Festivalul Studenţesc de Teatru al Absurdului "Eugene Ionesco" va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, de vineri până duminică.

88 afișări
Imaginea articolului Festival Studenţesc de Teatru al Absurdului, de vineri până duminică, la Bucureşti

Festival Studenţesc de Teatru al Absurdului, de vineri până duminică, la Bucureşti

Festivalul are loc din 1994 şi este un omagiu adus de către studenţii împătimiţi de teatru lui Eugene Ionesco.

Acesta este un proiect iniţiat de Teatrul Studenţesc "Podul" (regizorul Cătălin Naum), căruia i s-a alăturat Compania de Artă "Studio 24" (regizor Mihai Serghei Todor).

Printre spectacolele din festival se numără "Mamelele lui Tiresias" de Apollinaire (regia: Cristina Bilciu) - Universitatea Hyperion, "Cina cea de taină, mântuirea", adaptare după "Însemnările unui nebun" de N.V. Gogol (regia: Cătălina Naum) - Teatrul Podul al Casei de Cultură a Studenţilor şi "Delir in doi" de Eugene Ionesco (regia: Dan Tilea) - trupa Imago a Casei de Cultură a Studenţilor Cluj- Napoca.

De asemenea, duminică va avea loc o dezbatere "Ionesco vs Ionescu", moderată de regizorul Mihai Lungeanu, director al Teatrului "Eugen Ionescu" din Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici