Festivalul Internaţional de Film Transilvania va fi reprogramat. „N-a fost o decizie uşoară, dar suntem optimişti şi lucrăm deja la date alternative”

  • Organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care trebuia să aibă loc între 29 mai şi 7 iunie la Cluj-Napoca, au anunţat că evenimentul va fi reprogramat
  • Se lucrează deja la posibilele date alternative pentru acest an
  • „Dacă #StămAcasă acum, le dăm şanse evenimentelor pe care le iubim să se întâmple anul acesta”, a declarat preşedintele festivalului
77 afișări
Imaginea articolului Festivalul Internaţional de Film Transilvania va fi reprogramat. „N-a fost o decizie uşoară, dar suntem optimişti şi lucrăm deja la date alternative”

Festivalul Internaţional de Film Transilvania va fi reprogramat

Potrivit unui comunicat al organizatorilor TIFF, transmis marţi, decizia de reprogramare a festivalului a fost luată ţinând cont de restricţiile impuse pentru siguranţa tuturor în actuala situaţie dată de epidemia de coronavirus.

„În contextul situaţiei actuale din ţară şi ţinând cont de restricţiile impuse pentru siguranţa tuturor, echipa Festivalului Internaţional de Film Transilvania a luat decizia de a reprograma ediţia cu numărul 19. Am pregătit TIFF-ul până în ultima clipă, am sperat că ne vom întâlni la Cluj între 29 mai şi 7 iunie. În acest punct, însă, ne-a devenit clar că acest lucru nu mai este posibil. N-a fost o decizie uşoară, dar suntem optimişti şi lucrăm deja la posibilele date alternative”, a arătat, în comunicat, preşedintele festivalului Tudor Giurgiu.

Acesta a subliniat că echipa TIFF va urmări cu atenţie, în perioada următoare, evoluţia situaţiei din ţară, de care va depinde programarea noilor date pentru TIFF 2020.

„Dacă #StămAcasă acum, le dăm şanse evenimentelor pe care le iubim să se întâmple anul acesta, în formule probabil adaptate timpurilor pe care le trăim. Le suntem recunoscători tuturor sponsorilor şi partenerilor că sunt în continuare alături de noi. Împreună, vom găsi cele mai bune soluţii”, a menţionat Giurgiu.

Organizatorii TIFF au precizat că înscrierile făcute pentru programe precum Transilvania Pitch Stop, Bursa Alex. Leo Şerban, Competiţia Locală rămân valabile, iar cei selectaţi vor primi veşti în timp util despre noul program.

Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete şi abonamente au două opţiuni, fie le pot păstra, fie îşi pot recupera banii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici