Filmul "Soul Kitchen" deschide cea de-a noua ediţie a TIFF

Filmul "Soul Kitchen", în regia lui Fatih Akin, deschide, vineri, cea de-a noua ediţie a Festivalului Interanţional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca, pelicula fiind o comedie bazată pe familie, amor şi gastronomie.

19 afișări
Imaginea articolului Filmul "Soul Kitchen" deschide cea de-a noua ediţie a TIFF

Filmul "Soul Kitchen" deschide cea de-a noua ediţie a TIFF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Poate nu exact ce ar fi aşteptat fanii lui Akin cel sumbru şi visceral de emoţionant din «Gegen die Wand» şi «Auf der anderen Seite», dar un film foarte potrivit pentru celălalt Akin, capabil de filme solare şi entertainment capabil să treacă dincolo de reţele evidente utilizate", se arată în prezentarea filmului.

Deschiderea oficială a TIFF este programată la ora 21.30, în noua locaţie în aer liber din Piaţa Unirii. În cazul în care condiţiile meteo nu vor fi favorabile, proiecţia "Soul Kitchen" va avea loc la cinema Republica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici