Gala Primetime Emmy 2018 | Ce au purtat vedetele: Multe ţinute albe îndrăzneţe, glamour şi mesaje politice pe covorul roşu

Multe rochii îndrăzneţe albe, din satin, decorate cu mărgele şi paiete, pantaloni sexy, glamour, încălţăminte sport şi ţinute cu mesaj politic au dominat covorul roşu la cea de-a 70-a ediţie a galei Primetime Emmy Awards, care a avut loc luni seară, la Microsoft Theater din Los Angeles.

297 afișări
Imaginea articolului Gala Primetime Emmy 2018 | Ce au purtat vedetele: Multe ţinute albe îndrăzneţe, glamour şi mesaje politice pe covorul roşu

Foto: Emmys.com

Astfel, actriţa Scarlett Johansson, iubita uneia dintre gazdele galei, Colin Jost, a purtat o rochie albă fără bretele, cu un decolteu ameţitor în V.

Tot o rochie albă, pe corp, dar cu mâneci lungi, a avut şi Kristen Bell, nominalizată pentru rolul din comedia NBC "The Good Place".

Alb au purtat şi vedetele masculine, printre care starurile "This Is Us" Milo Ventimiglia şi "Atlanta" Lakeith Stanfield, care au venit îmbrăcaţi în sacouri clasice.

Iar RuPaul - vedeta reality show-ului "RuPaul's Drag Race" - a purtat un îndrăzneţ costum alb Calvin Klein decorat cu imaginea Statuii Libertăţii.

În sezonul anterior al premiilor de la Hollywood, vedeta serialului TV "Westworld" Evan Rachel Wood, o victimă a abuzului sexual, a purtat pantaloni pentru a transmite un mesaj privind hărţuirea sexuală din industria de divertisment.

La gala Emmy de luni seară, mai multe nume mari de la Hollywood i-au urmat exemplul. O astfel de ţinută a fost purtată de starul şi creatoarea producţiei "Insecure" Issa Rae - care i-a combinat cu o rochie bleu pal Vera Wang.

Tatiana Maslany, nominalizată pentru rolul principal din drama "Black Orphan", a purtat un costum Christian Siriano, cu un umăr dezgolit şi pantaloni negri.

Iar starul emisiunii de divertisment "Saturday Night Live" Leslie Jones a ales un costum în nuanţe de roz şi bleu strălucitoare, tot de la Christian Siriano.

Sub soarele strălucitor al Californiei, ochelarii întunecaţi au fost un accesoriu "must-have" pe covorul roşu. Vedeta serialului "This Is Us" Sterling K Brown a fost simbolul eleganţei, cu un costum Dolce & Gabbana şi ochelari de soare. Iar Brian Tyree Henry, nominalizat pentru rolul din comedia "Atlanta", a asortat la o jachetă cu imprimeu portocaliu o pereche de ochelari cu lentile rotunde albastre.

Jenifer Lewis, din serialul "black-ish", şi-a arătat sprijinul pentru jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, vedeta celei mai noi şi controversate campanii Nike, purtând pe covorul roşu o bluză cu mânecă lungă, o pereche de pantaloni mulaţi şi una de pantofi sport unicat din această colecţie.

"Port Nike pentru a-i felicita pentru că îl sprijină pe Colin Kaepernick şi protestul lui faţă de nedreptatea rasială şi brutalitatea poliţiei", a declarat aceasta pentru Variety.

În 2016, Kaepernick a fost pus pe o listă neagră de Liga Naţională de Fotbal (National Football League) din SUA după ce s-a aşezat în genunchi în timpul intonării imnului american, în semn de solidaritate cu mişcarea "Black Lives Matter".

Cu cinci trofee, printre care şi cel pentru cel mai bun serial de comedie, producţia Amazon "Marvelous Mrs. Maisel" a condus în topul câştigătorilor la cea de-a 70-a ediţie a premiilor Primetime Emmy. De asemenea, producţia FX "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" a primit trei premii, printre care pentru cea mai bună miniserie.

Producţia HBO "Game of Thrones" a plecat acasă cu două premii, pentru cel mai bun serial dramă şi pentru Peter Dinklage, considerat cel mai bun actor în rol secundar masculin. Câte două premii Emmy au mai primit producţia HBO "Barry", producţiile Netflix "Godless" şi "The Crown" şi serialul FX "The Americans".

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de "premiile Emmy", până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul "primetime" a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.

Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi FOX.

Anul acesta, gala Primetime Emmy a fost prezentată de duoul de actori ai emisiunii "Saturday Night Live" Colin Jost şi Michael Che.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici