Go4it.ro - 7 zile de doliu pentru Steve Jobs

Go4it.ro, cel mai mare site de gadget-uri din România, a iniţiat o serie de articole dedicate personalităţii celui care a fost Steve Jobs.

271 afișări
Imaginea articolului Go4it.ro - 7 zile de doliu pentru Steve Jobs

Go4it.ro - 7 zile de doliu pentru Steve Jobs

Odată cu dispariţia uneia dintre cele mai importante personalităţi din lumea tehnologiei, Go4it.ro a dat startul unui maraton editorial în care pasionaţii de IT în general şi de gadget-uri în special vor putea citi despre cele mai importante realizări ale lui Steve Jobs.

În cadrul articolelor zilnice disponibile aici, se va prezenta drumul lui Steve Jobs, din momentul înfiinţării Apple până la ultimele lansări de produse, prezentându-se atât succesul lui incontestabil, cât şi cele mai mari neîmpliniri.

Utilizatorii vor putea citi despre cum a fost văzut managerul Steve Jobs de către cei cu care lucrat, ce spun liderii companiilor concurente şi cum a reuşit să aibă cele mai mari realizări chiar în cea mai grea perioadă a vieţii sale: după ce a aflat că suferă de cancer.

Din cadrul maratonului nu vor lipsi opiniile redactorilor Go4it.ro. "Deşi industria IT a fost influenţată de numeroase personalităţi, pentru mine Steve Jobs şi Bill Gates sunt cele mai reprezentative. Bill Gates pentru nostalgia vremurilor când descopeream PC-ul, Steve Jobs pentru prezent şi viitor. Steve Jobs s-a numărat printre puţinii conducători cu adevărat curajoşi, cei care au făcut primul pas şi au lansat produse revoluţionare, nu a stat în umbra altora şi a aşteptat să vadă dacă noutatea prinde la public sau nu. Mai mult decât atât, noutăţile Apple s-au dovedit a fi şi de succes, iar acest succes s-a datorat într-o mare măsură lui Steve Jobs. Niciun alt CEO din IT nu a reuşit să capteze atenţia şi să stârnească entuziasmul aşa cum a făcut-o Steve", declară George Olteanu, redactor Go4it.ro.

"Din păcate, sunt prea tânăr ca să-l numesc pe Steve Jobs un vizionar. De şase ani de când sunt jurnalist IT, am găsit mai multe motive de critică decât de laudă la adresa produselor lansate de Apple sub conducerea sa. Sunt conştient că Apple a ajuns pe culmile pe care se află acum graţie prestaţiei sale. Sunt convins că fără el, lumea IT-ului ar fi avut de suferit. Nu am apreciat multe din deciziile sale, însă Steve Jobs şi-a lăsat o amprentă mult prea puternică în IT pentru a putea fi trecut cu vederea. Dispariţia sa este fapt trist, chiar şi pentru un pasionat de tehnologie care nu este fan Apple", afirmă Daniel Ion, redactor Go4it.ro.

Lansat în iunie 2007, www.go4it.ro este cel mai mare site de gadget-uri din România. Adresat atât celor ce deţin cunoştinţe solide de IT, cât şi celor care sunt pasionaţi de tehnologie şi de nou, site-ul prezintă cele mai noi şi importante ştiri despre lumea gadget-urilor, într-un limbaj accesibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici