Go4it.ro a dat startul primului recensământ virtual al dependenţilor de tehnologie

Go4it.ro le-a pregătit internauţilor curajoşi o nouă campanie: Dependenţa de gadgeturi şi alte “prizabile”. Cel mai important site din Romania dedicat gadget-urilor a început astfel primul recensământ virtual al dependenţilor de tehnologie care nu se sfiesc să recunoască.

14 afișări
Imaginea articolului Go4it.ro a dat startul primului recensământ virtual al dependenţilor de tehnologie

Go4it.ro a dat startul primului recensământ virtual al dependenţilor de tehnologie

Direct de acasă, din faţa calculatoarelor, utilizatorii sunt provocaţi să-şi recunoască dependenţa de minunile tehnologiei, de la telefonul de care nu se pot lipsi până la cele mai năstruşnice gadgeturi "prizabile" care ne fac viaţa mai uşoară.

Timp de 4 săptămâni, internauţii care intra pe site-ul www.go4it.ro pot face testul de dependenţă: un quiz haios în care pot afla cât de influenţaţi sunt de gadgeturi.

Userii au şansa să câştige un laptop Alienware M11X, special conceput pentru jocuri şi capabil să redea conţinut High Definition şi să afle detalii despre dependenţa de tehnologie din maratonul editorial al redacţiei pe acest subiect.

Aceştia vor putea citi pe parcursul campaniei mărturii incitante ale unor vedete despre propria lor dependenţă, despre cum arată o zi din viaţa lui Orlando Nicoara, director general Apropo Media, fără sa apeleze la tehnologie şi cum cântăreaţa Neylini va spune că viaţa ei ar fi imposibilă fără telefon şi laptop.

Sub îndemnul "Dependenţi de gadgeturi din toate colţurile, uniţi-vă!", încă din primele zile ale campaniei aproximativ 200 de dependenţi au recunoscut importanţa tehnologiei din viaţa lor.

Utilizatorii curioşi să afle despre topul activităţilor care ne ţin în faţa calculatorului şi despre poveştile vedetelor şi a unor bloggeri cunoscuţi vor găsi amănunte pe site.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici