Google a lansat un serviciu de lectură a ediţiilor online a ziarelor

Compania Google a lansat, luni, o nouă aplicaţie numită "Fast Flip", care permite lectura rapidă a materialelor publicate de BBC, New York Times sau Washington Post, între alte publicaţii.

38 afișări
Imaginea articolului Google a lansat un serviciu de lectură a ediţiilor online a ziarelor

Google a lansat "Fast Flip", serviciu de lectură a ediţiilor online a ziarelor

"Fast Flip", accesibil pe site-ul fastflip.googlelabs.com, permite internauţilor să treacă în revistă articole online de pe site-urile a circa 40 de parteneri Google.

În afară de New York Times, Washington Post sau BBC, Google mai colaborează în cadrul acestui proiect cu Cosmopolitan, Elle, Marie Claire sau Newsweek.

Aplicaţia le permite cititorilor să lectureze prima pagină a unui articol.

Cei care doresc să citească mai mult sunt redirecţionaţi către site-ul publicaţiei, unde găsesc articolul integral.

Google, care are relaţii încordate cu media americane, a anunţat că va împărţi veniturile din publicitate generate de "Fast Flip" cu partenerii săi.

Fast Flip "va permite presei să câştige noi cititori", a declarat Krishna Bharat, inginer Google.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici