Google pentru filme, lansat în Marea Britanie

Consiliul Britanic pentru Film va lansa un motor de căutare care îi va ajuta pe britanici să găsească online filmele preferate, indiferent că acestea sunt producţii populare sau mai puţin cunoscute.

71 afișări
Imaginea articolului Google pentru filme, lansat în Marea Britanie

Google pentru filme, lansat în Marea Britanie

Site-ul (www.FindAnyFilm.com) este gratuit şi beneficiază de o arhivă de peste 30.000 de filme, aparţinând unui număr de peste 20 de genuri cinematografice, în peste 60 de limbi.

"Este un fel de Google pentru filme. Este prima oară când un serviciu de genul acesta este furnizat online, cuprinde un index al tuturor filmelor din Marea Britanie şi este gratuit", a declarat un reprezentant al Consiliul Britanic pentru Film.

Site-ul îi informează pe utilizatori cum anume pot viziona filmele preferate, indiferent că este vorba de cinematografe, posturi de televiziune, DVD, Blu-ray, internet, indicând şi site-urile de unde acestea pot fi descărcate legal.

Lansarea site-ului este o încercare de a elimina descărcarea ilegală de conţinuturi, care afectează de mai mulţi ani industria de divertisment.

FindAnyFilm.com beneficiază de un serviciu care îi anunţă când filmul pe care doresc să îl vadă rulează la cinema, când este difuzat pe posturile de televiziune sau când este disponibil online.

"Acest site va revoluţiona felul în care consumatori găsesc filmele pe care doresc să le vadă. În curând ne vom întreba cum ne-am descurcat atâta timp fără el", a declarat Peter Buckingham, şeful departamentului de distribuţie şi difuzare al Consiliului Britanic pentru Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici