Horaţiu Mălăele, Dan Puric şi Florin Piersic, la a doua ediţie a maratonului teatral de la Sibiu

Horaţiu Mălăele, Dan Puric şi Florin Piersic vor participa la cea de-a doua ediţie a maratonului teatral de la Sibiu, intitulat "25 de ore de teatru non-stop", care se va desfăşura, la finalul lunii martie, sub sloganul "Respiră. Teatru".

521 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele, Dan Puric şi Florin Piersic, la a doua ediţie a maratonului teatral de la Sibiu

Florin Piersic (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Asociaţia culturală "BIS", în perioada 24-25 martie va avea loc, la Sibiu, cea de-a doua ediţie a maratonului teatral "25 de ore de teatru non-stop", sub sloganul "Respiră. Teatru".

Până în prezent, au confirmat participarea la eveniment Horaţiu Mălăele şi Dan Puric.

Primul va deschide festivalul cu un spectacol care se joacă la Teatrul "Bulandra" ("Măscăriciul", după A.P. Cehov), iar Dan Puric va prezenta o conferinţă extraordinară intitulată "Un teatru nou. Un teatru al viitorului".

Potrivit organizatorilor, la maraton va participa şi Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii "Garantat 100%", iar evenimentul va găzdui şi conferinţa celui mai mare specialist Shakespeare din România, profesorul Dan Vasiliu, în cadrul secţiunii "Barock Update".

De asemenea, în 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, ca o extensie a maratonului, se va juca un spectacol de gală cu cel care a fost votat "cel mai îndrăgit actor român din toate timpurile"- Florin Piersic.

Spectacolele se vor juca la Sala Teatrului Naţional "Radu Stanca", la Sala "Thalia", Atrium Classic Cafe şi în alte locuri din oraş.

Maratonul teatral este organizat de Asociaţia culturală "BIS", înfiinţată în primăvara anului 2009, ca o urmare firească a activităţii trupei de teatru tânăr "Trimbulinzii".

Prima ediţie a maratonului teatral "25 de ore de teatru non-stop" a avut loc în martie 2011 şi a strâns sute de spectatori la toate evenimentele organizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici