Iggy Pop a lansat un nou videoclip al piesei „We Are The People”, dedicată lui Lou Reed

Iggy Pop a lansat luni un nou videoclip al piesei ”We Are The People”, dedicată lui Lou Reed, pentru a marca ziua în care regretatul muzician de la The Velvet Underground ar fi împlinit 78 de ani, arată Smart N' Roll, păstrând un loc special în playlist pentru piesele celor doi artişti.

58 afișări
Imaginea articolului Iggy Pop a lansat un nou videoclip al piesei „We Are The People”, dedicată lui Lou Reed

Iggy Pop a lansat un nou videoclop al piesei „We Are The People”, dedicată lui Lou Reed

Iggy Pop a dat lansat online un nou videoclip pentru piesa ”We Are The People”, lansată pe albumul ”Free” în 2019.

Melodia foloseşte versuri scrise de Lou Reed în 1970

Videoclipul prin care Iggy Pop marchează data la care s-a născut regretatul său prieten poate fi văzut aici: https://youtu.be/Yd7Pughcb_4

Pop a interpretat poemul lui Reed la un evenimentul umanitar Tibet House, alături de Laurie Anderson, cunoscuta artistă care a fost partenera lui Reed din 2008 până în 2013, când acesta a încetat din viaţă.

Fostul solist al trupei Stooges va scoate pe piaţă, sâmbătă, înregistrările test pentru albumul ”Free”. Înregistrările vor fi lansate într-o serie limitată de numai 340 de exemplare. Discul va include două piese inedite, ”Brahms Lullaby” şi ”Epistle to Tromba”.

Iggy Pop, pe numele real James Newell Osterberg Jr., s-a născut pe 2 aprilie, 1947, în Michigan, Statele Unite. Este botezat ”naşul genului punk”. În calitate de solist al trupei Stooges a ajuns cunoscut pentru prestaţiile sale agresive pe scenă care duceau adesea la automutilare. A fost unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori şi prieteni ai lui David Bowie. Din colaborarea cu acesta au rezultat albumele sale ”The Idiot” şi ”Lust for Life”, din 1977, care l-au impus drept una dintre cele mai influente personalităţi ale muzicii alternative din ultima jumătate de secol.

Piesele lui Iggy Pop se aud la Smart N' Roll. Playlistul poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/nroll/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici