„Imaginarium, O lume răsturnată într-o poveste” - expoziţie de pictură şi artă vestimentară semnată de Andra Margină

Vernisajul expoziţiei de pictură şi artă vestimentară a Andrei Margină, „Imaginarium, O lume răsturnată într-o poveste”, a cincea expoziţie personală a artistei, se vernisează sâmbătă 13 mai, la ora 18:00, în Labirint Concept Store din capitală.

272 afișări
Imaginea articolului „Imaginarium, O lume răsturnată într-o poveste” - expoziţie de pictură şi artă vestimentară semnată de Andra Margină

„Imaginariu, O lume răsturnată într-o poveste” - expoziţie de pictură şi artă vestimentară semnată de Andra Margină

AdaM nu este numele personajului biblic şi nici al unui personaj din saloanele de modă ale anilor ‘30. AdaM este jocul de cuvinte pe care artista Andra Margină l-a ales atunci când, într-o zi de toamnă, a decis să se dedice picturii şi artei sale personale.

„Voiam libertate şi creativitate. Voiam să îmi urmez pasiunea”, povesteşte Andra despre începuturile sale în lumea artei. Încurajată de familie şi prieteni, şi-a învins teama de necunoscut şi a decis să-şi urmeze visul.

„Când pictez mă simt în extaz”, spune Andra. Pentru ea, „fiecare chip spune o poveste şi fiecare poveste este o călătorie într-o altă lume”, în Imaginarium. Sub acest titlul va avea loc viitoarea sa expoziţie de pictură şi artă vestimentară. Pe 13 mai, pe la ora 18:00, în Labirint Concept Store, Splaiul Independenţei 42-44, Andra le propune iubitorilor de artă o călătorie în Imaginarium.

„Pentru mine, fiecare expoziţie este o bucurie,” mai spune Andra. Autodidactă, artista Andra Margină a reuşit în doar câţiva ani să îşi formeze un stil şi un public, sensibil la chipurile pe care le creează în diverse forme. „Aceste chipuri sunt, în mare parte, personaje din basme, pictate sau desenate aşa cum mi le imaginez. Sunt de fapt imaginea realităţii răsturnată într-o poveste”.

Imaginarium este a 5-a expoziţie personală a Andrei. Artista s-a născut pe 22 aprilie 1982 la Piatra Neamţ, a absolvit Colegiul Naţional Petru Rareş profil filologie şi Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Media Pro. A lucrat şapte ani în industria de publicitate, de unde a plecat în 2013. În acelaşi an şi-a lansat în oraşul ei natal prima expoziţie de artă mixtă „Dimineţi”. Au urmat apoi, în fiecare an, câte o expoziţie personală: „Poveşti”, „Bonjour, Josephine” şi „Eyes on you.”

Una din lucrările Andrei a fost expusă la Casă de Licitaţii Grimberg, una din cele mai mari case de licitaţii din România. Pe lângă tablouri, lucrările Andrei includ ilustraţii pentru cărţi, articole vestimentare şi păpuşi japoneze pictate manual.

Mai multe detalii despre expoziţia Imaginarium găsiţi pe pagina de Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici