VIDEO  Imagini cu adolescenţii nord-coreeni au fost condamnaţi la 12 ani de muncă forţată

Tinerii se fac „vinovaţi” de faptul că au vizionat un serial TV din Coreea de Sud.

533 afișări
Imaginea articolului Imagini cu adolescenţii nord-coreeni au fost condamnaţi la 12 ani de muncă forţată

Imaginii rare distribuite de South and North Development (Sand), un institut de cercetare care lucrează cu dezertorii nord-coreeni, arată momente din procesul a doi adolescenţi condamnaţi la 12 ani de muncă forţată pentru vizionarea unor episoade de K-drame (filme sud-coreeene).

Filmările datează din 2022. Tinerii sunt văzuţi încătuşaţi şi judecaţi în faţa a sute de colegi studenţi, pe un stadion, în aer liber. Divertismentul sud-coreean, inclusiv televiziunea, este interzis în Nord.

Imaginile au fost difuzate de televiziunea nord-coreeană ca educaţie ideologică şi pentru a avertiza cetăţenii să nu vizioneze „înregistrări decadente”.

Institutul Sand susţine că este vorba despre o înăsprire a pedepselor introduse în ultimii ani de Kim Jong Un.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici