Încă un an fără festivaluri. Coachella şi Stagecoach au fost anulate

  • Primul Coachella a fost în anul 1999
  • La aceste festivaluri artiştii au aproximativ câte 2 ore de stat pe scenă
  • Cele doua festivaluri adună peste 250.000 de oameni din întreaga lume
350 afișări
Imaginea articolului Încă un an fără festivaluri. Coachella şi Stagecoach au fost anulate

FOTO: Instagram @coachella

La fel ca anul trecut, festivalurile Coachella Valley şi Stagecoach au fost anulate şi în acest an din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat oficial vineri Cameron Kaiser, responsabil de sănătatea publică din Riverside, unde se ţineau evenimentele.

Ar fi fost programat în luna aprilie a acestui an. Frank Ocean, Travis Scott, Lana del Rey sau Calvin Harris sunt doar câţiva cântăreţi care urmau să evolueze în cele 2.400 de spectacole programate. Însă lupta nu este pierdută. Goldenvoice, promotorul festivalurilor, a declarat că are toate intenţiile de a reveni în 2021.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici