Institutul pentru Fericire invită oamenii sâmbătă: "Hai la joacă, jocuri şi joc! "

Institutul pentru Fericire organizează evenimentul "Hai la joacă, jocuri şi joc!" cu boardgames, dans şi socializare, sâmbătă, 21 mai, de la ora 19:00, la sediul din bulevardul Dacia, nr. 14, preţul unui bilet fiind 30 de lei.

255 afișări
Imaginea articolului Institutul pentru Fericire invită oamenii sâmbătă: "Hai la joacă, jocuri şi joc! "

Institutul pentru Fericire invită oamenii sâmbătă: "Hai la joacă, jocuri şi joc! " (Imagine: Facebook Institutul pentru Fericire)

Sâmbătă, la Institutul pentru Fericire (bulevardul Dacia, nr. 14) va avea loc un eveniment care îmbină socializarea cu jocurile şi cu dansul, potrivit calendarului publicat pe site-ul oficial  şi al event-ului organizat pe Facebook .

"Vom trece printr-o sesiune de jocuri surpriză ca să ne cunoaştem între noi, să ne deschidem apetitul de joacă şi să râdem mult", spune Institutul pentru Fericire care invită cei mai ludici oameni să se joace.

Colecţia de boardgame-uri disponibilă vizitatorilor este formată din Activity, Catan, Dixit Odissey, Citadelle, Monopoly, Ticket to ride, iKnow, Saboteur, Risc, Carcassonne, World of Warcraft, Scrabble, Dobble, The Davinci Code, Warrior Knights & more.

"Şi, când se lasă seara peste Bucureşti, o dăm în dans cât ne ţin picioarele", mai spun organizatorii.

Preţul intrării este de 30 lei "în care intră bere & ronţănele şi chiria spaţiului".

Institutul pentru Fericire este un centru integrat de Educaţie Emoţională prin cursuri, ateliere practice şi sesiuni individuale de coaching şi psihoterapie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici