Video INTERVIU - Salman Rushdie: Scrisul este răspunsul la ceea ce se întâmplă în jurul meu, în lume

Scriitorul Salman Rushdie, aflat într-o vizită la Bucureşti, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că scrisul este răspunsul său la ceea ce se întâmplă în jurul lui, în lume, la lucrurile care îl deranjează, îl interesează sau îi creează confuzie.

172 afișări

Salman Rushdie se află într-o vizită în România, ce se desfăşoară între 23 şi 26 noiembrie. După ce, marţi seară, a avut o lectură publică la Teatrul Odeon din Capitală, miercuri, scriitorul va da autografe admiratorilor în Pavilionul Romexpo, unde are loc Târgul Gaudeamus.

În interviul acordat MEDIAFAX, Salman Rushdie povesteşte despre cum a ajuns să joace în filmul "Jurnalul lui Bridget Jones", despre cum a făcut faţă temerilor şi furiei sale, după ce a fost condamnat la moarte, în 1989, în Iran, pentru volumul "Versetele satanice", dar şi despre relaţia cu cărţile sale.

Vezi aici înregistrarea video a interviului acordat de Salman Rushdie

(Interviu realizat de Oana Ghiţă, oana.ghita@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici