Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău

CNA a decis, marţi, să acorde decizia de autorizare a Focus FM la Buzău, astfel încât poate începe efectiv să emită acest post de radio deţinut de jurnalistul Ion Cristoiu şi de Vlad Pufu, cel din urmă fiind şi directorul general adjunct al televiziunii de ştiri B1 TV.

283 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău

Ion Cristoiu şi Vlad Pufu (B1) au primit aprobarea CNA de a lansa postul de radio Focus FM la Buzău (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Media Grup Production SRL, de autorizare a postului de radio Focus FM din Buzău.

Societatea Media Grup Production SRL, care îi are ca asociaţi pe Vlad Pufu (51,0037765852%) şi Ion Cristoiu (48,9962234148%), a obţinut o licenţă audiovizuală pentru Focus FM la Buzău, la un concurs organizat de CNA în noiembrie 2013.

Postul de radio generalist Focus FM va difuza programe de informare (19,34%), programe de divertisment (76,14%) şi publicitate (4,52%).

Societatea Media Grup Production SRL deţine trei licenţe pentru postul de radio Focus FM (la Buzău, Focşani şi Râmnicu-Sărat) şi două pentru televiziunea Focus TV (la Buzău şi Focşani).

Postul de radio Focus FM a mai avut o licenţă audiovizuală pentru localitatea Buzău, însă aceasta a expirat pe 5 iunie 2013, iar societatea Media Grup Production SRL nu a făcut dovada acordării facilităţilor la plata obligaţiilor restante la bugetul de stat până la termenul acordat de Consiliu, respectiv 18 iulie 2013, în conformitate cu legislaţia audiovizualului. Astfel, CNA a decis atunci respingerea cererii societăţii de prelungire a valabilităţii licenţei audiovizuale pentru Focus FM Buzău.

Ulterior, societatea Media Grup Production SRL s-a înscris la concursul organizat de CNA la sfârşitul anului trecut şi a obţinut o nouă licenţă audiovizuală pentru Focus FM Buzău, pe care, în urma deciziei de marţi a Consiliului, o şi poate pune în funcţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici