Jurnalista Magdalena Boiangiu a încetat din viaţă

Jurnalista şi criticul de teatru Magdalena Boiangiu, cunoscută în principal pentru articolele publicate în Dilema Veche, a încetat din viaţă, la vârsta de 70 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Uniunii Teatrale din România (UNITER).

719 afișări
Imaginea articolului Jurnalista Magdalena Boiangiu a încetat din viaţă

Jurnalista Magdalena Boiangiu a încetat din viaţă (Montaj foto)

Potrivit reprezentanţilor UNITER, Magdalena Boiangiu a încetat din viaţă luni seară, după o lungă suferinţă.

Totodată, aceştia au precizat că trupul Magdalenei Boiangiu va fi incinerat în cursul zilei de miercuri.

Magdalena Boiangiu s-a născut în 1939 şi a absolvit, în 1960, Facultatea de Filologie, secţia de critică şi teorie literară. A fost redactor la radio, unde a realizat emisiuni de critică teatrală, de teatru radiofonic, culturale şi de analiză socială, dar şi secretar literar la Teatrul Bulandra. Din 1990, Magdalena Boiangiu a lucrat în presa scrisă, la ziare precum Adevărul, Lumea, Teatrul Azi, Dilema Veche şi Scena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici