Jurnalistul Mile Cărpenişan, înmormântat cu onoruri militare

Jurnalistul Mile Cărpenişan a fost înmormântat, miercuri după-amiază, în cimitirul "Rusu Şirianu" din Timişoara, la funeralii participând aproximativ 800 de persoane care au vrut să îi aducă un ultim omagiu.

689 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Mile Cărpenişan, înmormântat cu onoruri militare

Jurnalistul Mile Cărpenişan, înmormântat cu onoruri militare (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

Prietenii, foştii colegi, familia, cunoscuţi, colaboratori şi timişoreni care îl ştiau doar de la televizor l-au condus pe ultimul drum şi i-au adus un ultim omagiu lui Mile Cărpenişan.

Locul de veci a fost înconjurat de cei care l-au apreciat, iar în afara cimitirului un pluton de soldaţi a tras salve de armă, înainte ca sicriul să fie coborât în mormânt.

La finalul înmormântării, agenţi de la Poliţia Rutieră, poliţişti comunitari şi angajaţi ai unei firme de pază au dirijat traficul rutier în zona cimitirului unde, pe toate străzile din apropiere, erau parcate maşinile celor care au venit să prezinte condoleanţe.

La înmormântarea jurnalistului au participat foşti colegi de la Antena 1, jurnalişti din Timişoara, prieteni, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor. Astfel, au venit să îl conducă pe ultimul drum pe jurnalistul Mile Cărpenişan foşti şi actuali consilieri judeţeni, reprezentanţi ai conducerii Inspectoratului de Poliţie Timiş, ai Poliţiei de Frontieră, ai Prefecturii Timiş, din partea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Timişoara.

Jurnalistul Mile Cărpenişan, înmormântat cu onoruri militare (Imagine: Adi Piclişan/Mediafax Foto)

Jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan a murit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, unde era internat de săptămâna trecută, în comă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici