Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00! Spectacolul "Gigel" de la Teatrul Bulandra

  • Smart Radio lanseaza SMART FEVER, o serie de spectacole transmise live.
  • Teatrul Bulandra îşi mută activitatea în online.
  • Primul spectacol din seria SMART FEVER este oferit de Teatrul Bulandra.
785 afișări
Imaginea articolului Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00! Spectacolul "Gigel" de la Teatrul Bulandra

Live pe SmartRadio.ro de la ora 19:00! Spectacolul "Gigel" de la Teatrul Bulandra

Smart Radio va transmite live streaming, începând de astăzi, mai multe spectacole variate. Startul este dat cu piesa "Gigel" a Teatrului Bulandra transmisă pe smartradio.ro.

Toate spectacolele programate de Bulandra până la sfârşitul lunii martie şi anulate, în urma măsurilor de siguranţă împotriva răspândirii COVID 19, vor fi transmise pe Smart Radio şi pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

Spectacolul "Gigel" este un one-man show cu Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiţi actori ai generaţiei actuale, care vorbeşte despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogăţit viaţa în ultima jumătate de secol.

În perioada aceasta, SMART RADIO vă propune ca sala de spectacol să devină propia sufragerie. Smart Live Fever este începutul erei experienţelor virtuale!

Urmăreşte spectacolul live aici: www.smartradio.ro/live-fever/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici