Liviu Brătescu şi Cristian Petcu, susţinuţi de PNL în Consiliul de Administraţie al TVR

Biroul Executiv al PNL a decis, luni, să îi susţină pe Liviu Brătescu şi Cristian Petcu în Consiliul de Administraţie al TVR, pe Alexandru Kocsis la CNA şi pe Maria Moţa la CNCD, preşedintele PNL Ludovic Orban afirmând că propunerile respectă criteriile de integritate.

495 afișări
Imaginea articolului Liviu Brătescu şi Cristian Petcu, susţinuţi de PNL în Consiliul de Administraţie al TVR

Liviu Brătescu şi Cristian Petcu, susţinuţi de PNL în Consiliul de Administraţie al TVR

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a afirmat că în cazul lui Cristian Petcu este vorba desper o polemică şi nu despre o decizie legată de plagiat.

"Aceste acuzaţii sunt în spaţiul public lansate de unii şi de alţii care nu au fost demonstrate până acum. Eu nu pot prin codul de integritate să susţin un om împotriva căruia există un verdict de plagiat. Nu este cazul în situaţia de astăzi. (...) Noi judecăm după deciziile forurilor competente, iar în cazul în speţă aşa a fost votul. Au fost 30 de candidaţi pentru Consiliul de Administraţie al Televiziunii, 14 candidaţi pentru CNA şi 15 candidaţi pentru Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, membri PNL care respectă criteriile de integritate", a preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici