Lucrări de Jean Cheller şi Sabin Bălaşa, licitate la Casa Monavissa

Lucrări aparţinând unor pictori precum Jean Cheller, Sabin Bălaşa şi Marcel Chirnoagă vor fi scoase la vânzare duminică, în cadrul licitaţiei Casei Monavissa.

10 afișări
Imaginea articolului Lucrări de Jean Cheller şi Sabin Bălaşa, licitate la Casa Monavissa

Lucrări de Jean Cheller şi Sabin Bălaşa, licitate la Casa Monavissa

În cadrul categoriei de Artă veche, Casa Monavissa va prezenta colecţionarilor un ulei/carton aparţinând lui Jean Cheller, intitulat "Iarna în mahala", o compoziţie în culori calde, luminoase, care intră în licitaţie pentru suma de 23.000 de lei noi.

Din cadrul colecţiei de tablouri semnate de artişti contemporani, vor fi puse în vânzare lucrări de Sabin Bălaşa, un ulei pe pânză de mari dimensiuni - "Tinereţe", Alma Redlinger, Virgiliu Parghel, Eva Cerbu, Virgil Mancaş, Marcel Chirnoagă, Gabriel Catrinescu, Done Stan, Aureliu Răzvan Ionescu, Wanda Schelarie Vladimirescu, precum şi două sculpturi - "Situaţie limită II", un bronz de Mircea Roman (preţ pornire 7.000 de lei) şi "Valul" de Gheorghe Marcu, bronz turnat, cizelat, patinat (preţ pornire 3.000 de lei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici