Madonna îşi spune singură povestea: scrie şi regizează propriul film biografic

  • După o carieră de 40 de ani în muzică, Madonna e la cârma filmului care-i spune povestea vieţii
  • Superstarul face echipă cu scenarista premiată cu Oscar, Diablo Cody
  • Filmul va fi distribuit de Universal şi nu are încă un titlu
316 afișări
Imaginea articolului Madonna îşi spune singură povestea: scrie şi regizează propriul film biografic

Madonna a anunţat că va scrie şi regiza un film bazat pe viaţa ei. La scenariu o ajută şi câştigătoarea de Oscar pentru Cel Mai Bun Scenariu, Diablo Cody, cea care a scris Juno. Biografia va arăta cum s-a ridicat "Material Girl" din mahalalele New York-ului şi a devenit superstar mondial, cu ajutorul unor cântece ca Like A Virgin sau Vogue.

Artista spune că filmul va fi mai mult despre muzică. "Muzica m-a făcut să merg mai departe şi arta mi-a salvat viaţa."
Va fi a treia producţie cinematografică regizat de Madonna, după Filth and Wisdom din 2008 şi WE, din 2011. Cea din urmă, bazată pe aventura regelui Edward al VIII-lea cu Wallis Simpson, a fost un eşec comercial - a avut încasări de doar 2 milioane de dolari, în timp ce bugetul a fost de 11 milioane.

Cu toate astea, studioul care îi produce noul film, Universal, pariază pe reuşita artistei cu genul biografic, după succesele uriaşe de box office avute de Bohemian Rhapsody, despre Freddie Mercury şi de Rocketman, despre viaţa lui Elton John.

Încă nu ştim când vor începe filmările şi nici cine o va juca pe Madonna, dar artista ne arată pe contul ei de Instagram progresul pe care-l face alături de Diablo Cody în scrierea scenariului.

Dialog între Madonna şi Diablo Cody:

- Să ne punem pe treabă, avem un scenariu de scris!

- Dar memoria nu prea mă ajută, mai ales când nu am nimic de mâncare.

(...)

- Nu pleca, Diablo, n-am vorbit serios. Chiar îmi place că nu porţi rochia pe care ţi-am făcut-o cadou.

- Mi-am pus salopeta asta special pentru tine. Pentru că ştiu că te-ai săturat de rochiile hippie.

- Îmi place, e foarte disco.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#screenplay #diablocody #jamesbaldwin

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Sep 10, 2020 la 2:08 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici