Madonna, prima ieşire prin New York după ce a fentat moartea

Starul pop se plimbă prin Manhattan, după o infecţie bacteriană gravă care a trimis-o la terapie Intensivă, arată fotografiile publicate de revista OK!

317 afișări
Imaginea articolului Madonna, prima ieşire prin New York după ce a fentat moartea

Prima ieşire pentru Madonna, după orele de spaimă provocate de infecţia bacteriană care, pe 24 iunie, a forţat-o să fie internată la terapie intensivă şi să-şi suspende temporar turneul mondial cu 43 de concerte, dintre care 13 sunt în Europa.

Vedeta pop a fost surprinsă pe o stradă din New York în timp ce se plimba cu un prieten. Purta pălărie bej, ochelari de soare, tricou albastru închis şi pantaloni scurţi şi adidaşi în picioare. Ea a fost recunoscută de podcasterul Lauren Colin, care a publicat câteva fotografii pe TikTok, preluate de diverse alte surse media.

Fotografiile îi fac pe fani să răsufle uşuraţi. Boala ar fi fost cauzată tocmai de eforturile istovitoare pe care Madonna le face de câteva luni, pentru a pregăti concertele. După ce şi-a riscat viaţa, conform unor zvonuri apărute în presa engleză, starul pop şi-ar fi scris testamentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici