Maia Morgenstern a văzut Parada de 1 Decembrie lângă un gard, deşi a fost invitată în tribuna oficială

Maia Morgenstern: ”Am fost invitată - în mod oficial- la parada de 1 Decembrie. Minunat. Am şi confirmat participarea.” Păzitorii tribunei oficiale, însă, au îndepărtat-o de tribuna oficială, notează acriţa pe Facebook.

703 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern a văzut Parada de 1 Decembrie lângă un gard, deşi a fost invitată în tribuna oficială

Maia Morgenstern a văzut Parada de lângă un gard, deşi a fost invitată în tribuna oficială

Maia Morgenstern a fost invitată în tribuna oficială a festivităţilor de 1 decembrie. Pregătită festiv pentru ceremonii şi frig, însoţită de fiica sa, actriţa a fost îndrumată să ocolească zona oficială. Maia Morgenstern a urmărit ceremonia de lângă un gard şi a făcut selfie-uri cu cei care i-au cerut-o. Tonul sarcastic se poate observa în postarea sa pe Facebook:

”Dragă Redacţie

Aşa se zicea pe vremea mea. Acu probabil că ar fi corect să scriu : Dragă Carte cu feţe. Sau Draga mea Carte cu feţe... sau fiţe... în fine zic aşa după ce m-am consultat cu fiica mea- adică ce înseamnă, cum s-ar traduce Facebook

Deci:

Am fost invitată - în mod oficial- la parada de 1 Decembrie. Minunat. Am şi confirmat participarea.

Astăzi, dis de dimineaţă, după ce am executat coregrafia cu dusul gunoiului, închis copilul pe-afară, aspirator etc...m-am îmbrăcat frumos - cizme îmblănite, pulover - 3 bucăţi una peste alta-, fular, mânuşi, căciulă, ochelari de soare... pentru un plus de mister- şi m-am pregătit voiniceşte să întâmpin Ziua Naţională.

Fiica mea - după ce m-a iertat că a trebuit să sară gardul ca să intre în casă:

- Unde te duci mascată aşa?

Eu: - La paradă. Am invitaţie de la Preşedinte!

... - Îl cunoşti?

Eu- Mhmnhnmîn.

- Bine, hai că vin şi io! Nu mă lasă inima să te las singură!

Biiiiiine.. şi ne înghesuim noi în tramvaiul 41. Descindem la Caşin. Scot eu ţanţoşã invitaţia oficială, scrisă frumos cu auriu şi aştept sa fiu pofitita cu surle şi trâmbiţe. În tribuna oficială.

... Nu se intra pe aici! Mai încolo, mai în spate...

.. . Bine, dar eu... eu... invitaţie...oficiala.. bâigui eu sub privirile compătimitoare ale fiicei mele adolescente

.... haideţi, mai repede, va rugam, treceţi. Pe aici nu se poate intra- nu s-au lăsat înduplecaţi păzitorii.

Am înţeles. Am privit parada de lângă gard.

Apoi, domnişoarele ofiţer de acolo au dorit sa facă fotografii cu mine. Au rugat-o pe fiica mea să ne facă poze. Ziua a fost salvată.

Eu vreau să le mulţumesc. Tuturor”

Maia Morgenstern are în palmares "The Passion of the Christ" în regia lui Mel Gibson , este director al Teatrului Evreiesc. A fost distinsă cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler (Franţa, 2012).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici