Mărcile Adevărul Holding şi Click, scoase la licitaţie, miercuri, pentru o datorie de 15,5 mil. lei

Mărcile Adevărul Holding, Click, TV Click, Click FM vor fi scoase la licitaţie miercuri, ca urmare a unei sentinţe a Tribunalului Bucureşti, care a dispus Adevărul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei către Odyssey Communication, o altă societate din trustul lui Dinu Patriciu.

840 afișări
Imaginea articolului Mărcile Adevărul Holding şi Click, scoase la licitaţie, miercuri, pentru o datorie de 15,5 mil. lei

Mărcile Adevărul Holding şi Click, scoase la licitaţie, miercuri, pentru o datorie de 15,5 mil. lei (Imagine: Shutterstock)

Dosarul de executare nr. 371/2012, în care apare anunţul licitaţiei, a fost publicat pe 1 iunie pe site-ul Camerei Executorilor Judecătoreşti Bucureşti.

Anunţul licitaţiei este publicat de executorul judecătoresc Georgeta Raportoru, în baza titlului executoriu constând în sentinţa civilă nr. 2317/22.02.2012, pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 1581/3/2012, prin care s-a dispus obligarea debitoarei S.C. Adevărul Holding S.R.L. la plata sumei totale de 15.588.636,94 lei, creanţă compusă din: suma de 15.381.273,54 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de publicitate şi conexe prestate şi neachitate, + 9.920,00 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, plus suma de 197.815,40 lei reprezentând cheltuieli de executare silită conform titlului executoriu proces-verbal de cheltuieli nr. 371/13.04.2012 emis de Biroul de Executare Judecătorească Raportoru Georgeta în dosarul nr. 371/2012, în favoarea creditoarei S.C. Odyssey Communication, aflată în prezent în insolvenţă. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L.

Astfel, miercuri, de la ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Raportoru Georgeta din Bucureşti vânzarea la licitaţie publică a bunurilor mobile incorporale aparţinând Adevărul Holding: marca "ADEVARUL HOLDING" (preţul de începere a licitaţiei: 19.700.000 lei), marca "CLICK" (preţul de începere a licitaţiei: 745.000 lei), marca "TV CLICK!" (preţul de începere a licitaţiei 218.000 lei), marca "Bucureşti 106,2 CLICK FM doar radio" (preţul de începere a licitaţiei: 9.000 lei), marca "Bucureşti 106,2 CLICK FM doar radio" (preţul de începere a licitaţiei: 9.000 lei), marca "Click! fm" (preţul de începere a licitaţiei: 9.000 lei) şi marca "CLIC" (preţul de începere a licitaţiei: 9.000 lei).

Preţul de începere a licitaţiei a fost determinat prin raport de expertiză evaluatoare întocmit la data de 30 mai 2012 şi nu conţine TVA.

La licitaţie poate participa orice persoană care, cel mai târziu până la începerea vânzării la licitaţie publică, a consemnat la CEC BANK SA, la dispoziţia executorului judecătoresc, cel puţin 10% din preţul de începere a licitaţiei pentru bunurile pentru care intenţionează să liciteze, iar originalul recipisei CEC va fi depus la executorul judecătoresc.

Debitorul S.C. Adevărul Holding S.R.L nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.

După adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat să depună de îndată întregul preţ; la cererea sa, încuviinţată de executorul judecătoresc, preţul se va putea depune în cel mult 5 zile, la CEC BANK SA, pe seama şi la dispoziţia executorului judecătoresc, iar recipisa CEC va fi depusă la biroul acestuia.

În toate cazurile, eliberarea dovezii de adjudecare şi predarea bunului se va face după achitarea integrală a preţului; până la predare, adjudecatarul suportă riscul pieirii bunului adjudecat.

Creditorii urmăritori sau intervenienţi nu pot să adjudece bunurile oferite spre vânzare la un preţ mai mic de 75% din preţul de începere a licitaţiei.

Contactat de MEDIAFAX, omul de afaceri Dinu Patriciu a spus: "Nu ştiu despre ce este vorba". El a precizat însă că Odyssey Communication este o companie din cadrul grupului său.

Pe de altă parte, contactat de MEDIAFAX, Peter Imre, directorul general al Adevărul Holding, a spus că trustul va prezenta o poziţie prin intermediul unui comunicat de presă.

Executorul judecătoresc Georgeta Raportoru, organizatorul licitaţiei de miercuri, nu a dorit să facă niciun fel de declaraţii, la solicitarea MEDIAFAX.

Agenţia de publicitate Odyssey Communication, deţinută de Dinu Patriciu, a intrat în insolvenţă la sfârşitul anului 2011. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L., acelaşi ca în cazul societăţii Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa audiovizuală a OTV.

Despre scoaterea la licitaţie a mărcilor Adevărul Holding şi Click a scris şi paginademedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici