Marţi vor fi anunţate nominalizările pentru Premiile Oscar. Care sunt filmele favorite

  • Marţi vor fi anunţate nominalizările la cea de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar.
  • Nominalizările au loc un pic mai târziu decât de obicei.
  • Pentru a face loc Jocurilor Olimpice, premiile Oscar vor avea loc pe 27 martie.
2293 afișări
Imaginea articolului Marţi vor fi anunţate nominalizările pentru Premiile Oscar. Care sunt filmele favorite

Şi pentru al doilea an consecutiv, Oscarurile se vor desfăşura în regim de pandemie. Complexul industrial de petreceri, gale şi mici statuete de aur cunoscut sub numele de "sezonul premiilor" a devenit din nou în mare parte virtual, răpind sezonului o parte din zbuciumul său obişnuit. Actul de deschidere tipic al Oscarurilor, Globurile de Aur, a fost mult redus şi netelevizat în acest an.

Dar nominalizările la Oscar, care vor fi anunţate marţi, de către prezentatoarele Tracee Ellis Ross şi Leslie Jordan, vor încerca să acapareze din nou lumina reflectoarelor după un an de schimbări profunde pentru industrie şi o redresare încă nefinalizată pentru cinematografe. Nominalizările vor fi transmise în direct pe Oscar.com, Oscars.org şi pe conturile de socializare ale academiei, scrie AP.

Dar acestea nu sunt nici pe departe singurele obstacole cu care se confruntă Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. Premiile Oscar de anul trecut, care au avut loc la sfârşitul lunii aprilie la Union Station, şi nu la Teatrul Dolby, locul obişnuit al Oscarurilor, a scăzut la un minim istoric de 9,85 milioane de telespectatori.

Poate lista de nominalizări de marţi să oprească valul? Printre filmele care se aşteaptă să aibă succes se numără "Dune", filmul epic SF al lui Denis Villeneuve, "Belfast", povestea autobiografică a lui Kenneth Branagh despre maturitate şi "The Power of the Dog", westernul gotic al lui Jane Campion. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici