MESAJE DE ANUL NOU: Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de Revelion 2013

Reţeaua de socializare Facebook lansează o aplicaţie special concepută pentru noaptea trecerii dintre ani, prin intermediul căreia sarcina userilor de a ura tradiţionalul "La mulţi ani!" să devină un proces mult mai uşor.

2961 afișări
Imaginea articolului MESAJE DE ANUL NOU: Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de Revelion 2013

MESAJE DE ANUL NOU: Facebook lansează o aplicaţie specială pentru urări de Revelion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua aplicaţie, botezată "Midnight Message Delivery", este descrisă de către Facebook prin următoarele cuvinte: "Urează prietenilor tăi un an nou fericit cu un mesaj privat ce va fi livrat în Inbox-ul lor de Facebook la miezul nopţii în ziua de 31 decembrie". 

Pentru activarea acestei aplicaţii utilizatorii de Facebook trebuie să acceseze pagina Facebook Stories şi să selecteze prietenii la care vor să trimită mesajul respectiv. Doar 10 persoane pot fi selectate pentru început, însă, la o nouă accesare a Facebook Stories mai pot fi aleşi încă 10 destinatari, conform International Business Times

Practic, aplicaţia reţelei de socializare scuteşte utilizatorii de o sarcină în plus pe care erau nevoiţi până acum să o facă în noaptea de Revelion. 

Pe reţeaua de socializare Twitter ideea unei astfel de aplicaţii nu a fost primită bine de internauţi. Unii dintre aceştia au argumentat că nu vor folosi Midnight Message Delivery deoarece consideră că este doar o metodă muşamalizată de a trimite mesaje de tip Spam la prietenii de pe Facebook, notează sursa citată. 

Cu toate acestea, accesibilitatea şi funcţionalitatea Midnight Message Delivery ar putea transforma aplicaţia într-unul dintre cele mai folosite programe din mediul online internaţional de Revelion.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici